Referencer...

Jeg har mange killingekøbere, som heldigvis både er glade for deres killing og for forløbet og samarbejdet med mig.

I det følgende kan du læse lidt mere om nogle af mine køberes oplevelse af CatsbyLove.

Lene og Morten

Linus efter Divia Das og Amor Fabjanski, født marts 2021.

(Efterfølgende har Lene og Morten købt endnu en killing fra mig, nemlig Tinus, født 08.08.22, efter CatdeLuxe Bora Bora og Maximus von Blauen Printz.)

"Vi har haft briter de sidste 18 år. Og da vi havde ønsket om en ny killing, købte vi vores fantastisk Linus hos Hanne😻Catsbylove.

Linus er en dejlig kat, han er altid lige hvor vi er, ikke anmassende MEN dog altid lige hvor vi er. Han er skøn, god til at lege meget selv og meget nysgerrig og kærlig 😻

Vi fandt Hanne og hendes lille katteri gennem en anden avler der kunne anbefale Hanne og hendes flotte katte 😻

Vi er så glade for Linus som lige er blevet 2 år ❤️"

(April 2023)

Kathrine

Bufas efter Wikis Ida og Philip Plush Angel

"I 2018 købte min familie og jeg Catsbyloves Bufas efter Wikis Ida og Philip Plush Angel. 

Hanne gav mig god og kyndig vejledning hele vejen igennem købsforløbet og fulgte op efterfølgende, om alt var ok. Jeg følte fra starten, at jeg havde valgt det helt rigtige sted at købe min kat!

Hele forløbet omkring købet har været en rigtig god oplevelse, og vi har i dag den skønneste voksne kat, med den største personlighed og som er et værdsat familiemedlem.

Han har aldrig fejlet det mindste og er i det hele taget en meget sund, rask og velfungerende kat med stort ego 😉

Jeg kan kun give Hanne og Catsbylove de bedste anbefalinger 😊"

Maria

Vera født 17.11.22. efter Rosa og Gabrial, og Vincent født 08.08.22 efter Bora Bora (Stella) og Maximus von Blau Prinz

Jeg er meget tilfreds med begge mine katte. Forløbet har været meget tilfredstillende og informativt. 
Hvis jeg skulle have lyst til en kat mere senere, ville jeg ikke tøve med at få en hos Catsbylove igen. Jeg fik mange billeder under ventetiden, hvilket var dejligt. 
Jeg synes, det var meget fleksibelt at se kattene, hvilket passede meget godt. 
Jeg fandt Catsbylove via Google, da jeg ledte specifikt efter en British Shorthair- opdrætter, og det så meget professionelt og informativt ud, og så virkede hjemmesiden meget tilgængelig. Begge katte ser ud til at nyde meget godt af hinanden.   

Dorte

Monty og Winston efter Divia Das og Amor Fabjanski, født marts 2021

Da vi havde besluttet at de næste katte skulle være British Shorthair, fandt vi efter et stykke tid Hannes katteri på nettet. Hendes måde at opdrætte på passede lige til os.
Lige fra vi fik at vide, at vi skulle have to af Hannes killinger, blev vi opdateret med både foto, video og mails. Vi var også på besøg, og hilse på killingerne. Det var så dejligt at følge de to drenge gennem de 12 uger, der gik, til de helt var vores. 
Hanne kom og afleverede små skønne bamser. De var/er blide, kærlige, sunde, trygge og fulde af numre. Vi har fået god vejledning, hele vejen igennem.
Efter to år er de stadig to skønne drenge, så vi kan kun anbefale Hannes killinger.
Hilsen Dorte, Monty og Winston 😻

Nadja

Molly født april 2022 efter Divia Das og Maximus von Blau Prinz

"Jeg stødte tilfældigvis på Hannes hjemmeside på internettet efter længere tids søgen efter en sød british shorthair. Min oplevelse med Hanne har været utrolig tilfredstillende! Jeg har følt mig i trygge hænder igennem hele forløbet da Hanne bare er super kompetent, dygtig og ikke mindst super kærlig. 
Noget af det som har betydet mest for mig er, at jeg stadig har den frihed til at skrive til Hanne hvis jeg har brug for råd, uanset hvad det drejer sig om. Selv dagen idag, hvor Molly er fyldt 1 år, så står Hanne altid klar til at hjælpe og vejlede. Det er tydeligt at mærke Hannes uendelige kærlighed til hendes katte og at hun ønsker dem de allerbedste hjem.
Jeg vil også tilføje, at det betød rigtig meget for mig, at min kommende kat kom fra et kærligt og godt sted med gode omgivelser. Derfor var Hanne den helt rette opdrætter at kontakte"

Rikke og Robert

Eddie efter Divia Das og Amor Fabjanski, født marts 2021

Vi er vilde med Eddie, han er den lækreste bamse-dreng vi kunne tænke os!
Desværre er det ikke lige så gengældt... Vi har fået os en rigtig lille bangebuks, der gemmer sig under sengen, så snart der er fremmede lyde i huset, eller gæster. Selv vores datter gemmer han sig for.
Han 'snakker' med os og ligger gerne i sofaen ved siden af os. Han vil gerne kæles, når han er sulten, og leger rigtig meget, både med bolde, 'fugl' på pind og vores anden kat, Carla.
Selve købsoplevelsen med Hanne var okay. Vi var glade for at være på besøg og møde ham/dig, og det var en fin aflevering, da du kom med ham. Vi tænker dog, at Eddie var 'for gammel' da vi fik ham, og han måske har været for meget alene med sin mor, siden han er så 'bange', selv efter de 8 måneder, han har boet hos os.
Mange hilsner fra Eddie, Robert og Rikke

Karin

Liva født april 2020 efter Ida og Ike the Lilac

Da jeg købte Liva undersøgte jeg div. opdrættere og faldt over Catsbylove. Jeg fandt en kærlig og omsorgsfuld opdrætter. Jeg kunne straks mærke omsorgen for killingerne. Da jeg skulle have have Liva kom opdrætter selv ud med den, sammen med hyggelig til hjemmefra. Liva er en rolig kat der lever fuldt op til racen. Hun er stille og rolig og kærlig. Den trækker sig,,hvis der er for meget gang i huset. Jeg har ikke fulgt rådet om at den skal være en indekat. Liva kan bevæge sig frit, hun er aldrig længere væk end hun kan høre min bil og står klar til at tage i mod mig. Jeg er glad for jeg kan se den bruger sine sanser. 

Line

Wilma efter Ida og Ike the Lilac, født april 2019

Vi købte Vilma i August 2019. Det var ved et tilfælde, at vi stødte på CatsByLove på nettet, vi søgte på opdrætter af British Shorthair.
Vi blev hurtigt meget tryg ved Hanne, hun har styr på det og er meget professionel. Hun sendte jævnligt billeder og små filmklip af killingerne, og vi besøgte hende for at se de små. Det var vigtigt for hende at have et godt indtryk af os og hvad vi kunne tilbyde katten, så hun var sikker på, at katten ville få det godt. 
Hanne sørgede for sterilisering og vaccinationer, så alt var gjort da vi modtog katten. Hun leverede killingen hjemme hos os, på den måde sikrede hun sig, at vi levede op til det, vi havde beskrevet for hende.
Vi har fået en glad og sund kat, som har et dejligt natteliv, og vi er meget glade for hende!
Vi kan trygt anbefale CatsByLove!

Tomas

Findus født marts 2021 efter Divia Das og Amor Fabijansky

Jeg har intet negativt at sige til voreshandels forløb vedrørende Findus❤️.
Findus har det fint og jeg elsker ham 🐈😍. Grundet min stadigvæk spøgende hjernerystelse er det hvad jeg max kan koncentrere mig om at skrive.
 Mvh Tomas og Findus

Sandra

Misja efter Ida og Ike the Lilac, født april 2019

Hannes "CatsbyLove" er netop dét: Katteopdræt med kærlighed. Masser af kærlighed. 
Jeg er førstegangskøber af en racekat. Og hos catsbylove har jeg fået grundig rådgivning om alt fra foder til adfærd om racen.
Jeg er nu den lykkelige ejer af en sund, smuk og sød lille pelsbold. 
Hanne lavede et grundigt interview af mig for at sikre, at hendes killing kom til den helt rigtige familie. 
Ligesom det er vigtigt, hvordan opdrætteren er, lige så vigtigt er det, hvordan den kommende ejer er. 
Jeg er mere end tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Hanne og Catsbylove. 

Natalia

Thomas født maj 2018 efter Ida og Filipp Plush Angel,
og Simon født februar 2022 efter Liva og Maximus von Blau Prinz

Hvis du leder efter en katteopdrætter, der konsekvent producerer smukke, smarte og sunde kattedyr, skal du ikke lede længere end Hanne fra DK Catsbylove. Vi havde fornøjelsen af at købe ikke én, men to katte fra denne opdrætter, og vi kunne ikke være mere tilfredse med oplevelsen.


Vores første kat, som vi kaldte Thomas, var simpelthen fantastisk. Fra det øjeblik, vi hentede ham, kunne vi se, at han var blevet opdraget med omsorg og kærlighed. Han var allerede kuldtrænet og havde en rolig og selvsikker opførsel. Da han voksede op, undrede vi os over, hvor intelligent han var. Han lærte hurtigt tricks, spillede apport og så endda ud til at forstå nogle grundlæggende kommandoer. Han var også utrolig sund, med en skinnende pels og klare øjne.


Vi var så imponerede over vores første kat, at vi besluttede at få en anden fra samme opdrætter. Denne gang ledte vi efter en mere kærlig kat, og vi blev ikke skuffede. Vores anden kat, som vi kaldte Simon, var usædvanlig sød og venlig. Han elskede intet mere end at krølle sig sammen på skødet og spinde tilfreds. Vi kan ikke tro, hvor blid og kærlig han er.


Gennem vores interaktion med Hanne oplevede vi, at hun var professionel, vidende og oprigtigt passioneret omkring katte. Hun tog sig tid til at besvare alle vores spørgsmål og gav os detaljerede oplysninger om bedste praksis og gav anbefalinger til sund mad. Vi kunne se, at hun havde lagt meget omtanke og omsorg i at opdrætte disse katte.


Sammenfattende kan vi ikke anbefale Hanne og DK Catsbylove stærkt nok. Hvis du leder efter en førsteklasses katteopdrætter, der producerer sunde, smukke og intelligente katte, skal du ikke lede længere. Vi er så taknemmelige for at have fundet hende og vil helt sikkert vende tilbage for vores fremtidige kattekammerater.