Når du handler med mig...

Jeg opdrætter British Shorthair under stamnavnet
DK CatsbyLove.
Opdræt har altid interesseret mig, og jeg har tidligere opdrættet heste og racehøns. Mit katteri er dyrlægegodkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Hvad koster en killing og hvad følger med...

En killing til kæl koster 8.000 kr. Den neutraliseres (for købers regning til en fordelagtig pris - 900 kr. for en han og 1.100 kr. for en hunkilling), inden den flytter hjemmefra.
Killingerne er klar til at flytte hjemmefra, når de er 16 uger. De har da Felis Danica-stambog, er sundhedstjekket (inkl. sundhedsbog),, chippet (inkl. indberetning til Det Danske Katteregister) og færdigvaccineret (8-12-16 uger).

Jeg fortæller gerne om min erfaring med at lade killingerne være 16 uger, før de flytter hjemmefra. 
De får tæppe med, som dufter af “hjem”, legetøj og madpakke. 
Killingerne er socialiseret til andre katte, hunde, børn og voksne, og almindelig husstøj.

De nyeste adfærdsundersøgelser viser, at katte har stor gavn af at være sammen med en artsfælle; de nusser hinanden, laver indbyrdes hygiejne, leger sammen, sover sammen og taler kattesprog med hinanden - et sprog, som vi mennesker ikke kan erstatte. Derfor har jeg besluttet, at jeg kun sælger killinger til hjem, hvor der enten i forvejen er en kat/killing, eller som to kuld-søskende. Og derfor giver jeg også 1.000 kr. i rabat på killing nr. 2.

Alle killinger er forsikrede med Agria Altid Syge og Liv. Det første halve år er betalt, og den forsikring skal videreføres af køber, til katten er minimum 2 år og 4 måneder.

Foder og trivsel

Killingerne er vant til at være ude i stor kattegård, og jeg ser gerne, at killingen kan komme ud i det nye hjem - enten på altan, i kattegård, i kattesikret have eller i sele. Killingerne sælges ikke til friløb.

Katten er et rovdyr, så her fodres kattene med råt fuldfoder lavet i samme fordeling som de små gnavere, der er kattes naturlige føde. Det er 80% muskelkød/fedt, 10% småben/brusk og 10% indmad. Udover det æder de fodermus og optøede daggamle kyllinger. Der er flere producenter af råt fuldfoder til katte (eksempelvis det finske Mush), så man behøver ikke fremstille det selv.
 Jeg står selvfølgelig gerne til rådighed med udførlig vejledning; jeg har en stor viden på området og har råfodret siden 2012.

Jeg vil som uddannet Felis Danica opdrætter naturligvis altid være behjælpelig og vejledende i spørgsmål, der vedrører en CatsbyLove kats sundhed - herunder råfodring.

Det med småt...

Der fremsendes reservationskontrakt.
Reservationsgebyr er på kr. 3.000 kr., som overføres til konto i Danske Bank (kontonummer eller mobilpay - oplyses ved reservation).
Når beløbet er overført, er killingen reserveret.
Ved købers eventuelle fortrydelse tilbagebetales reservationsgebyret ikke. Hvis killingen ikke kan leveres, betales gebyret naturligvis tilbage.
Det resterende beløb + neutralisering (han ca. 900 kr., hun ca. 1.100 kr) betales, når killingen leveres - som udgangspunkt i killingens kommende hjem.

Kontrakten (almindelig standard) på killingen underskrives af køber og sælger ved overdragelsen.

Med venlig hilsen
Hanne Andersson
Reg. katteri Catsbylove

Der kan sendes billeder og videos af killingen løbende, så du/I kan følge med i kuldets udvikling.
Du/I er selvfølgelig også velkommen til at besøge din killing efter nærmere aftale