Når du handler med mig...

Jeg opdrætter British Shorthair under stamnavnet
DK CatsbyLove.
Opdræt har altid interesseret mig, og jeg har tidligere opdrættet heste og racehøns. Mit katteri er dyrlægegodkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Når du handler med mig

Jeg opdrætter British Shorthair under stamnavnet DK CatsbyLove.
Opdræt har altid interesseret mig, og jeg har tidligere opdrættet heste og racehøns. Mit katteri er dyrlægegodkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg har et godt netværk af andre seriøse katteopdrættere, som jeg sparrer med. 

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af de hankatte, jeg bruger til mine hunkatte. 

Mine hunkatte er mine kæledyr, og killingerne socialiseres til at blive det samme. 

I katteriet er der for tiden 3 fertile hunkatte; Goldenbear's Divia Das, CatsbyLove's Lilac Rosa og CatdeLuxe BoraBora (Stella). På vej er DK Catsbylove Tortie Mona og DK Catsbylove Tortie Gina. 

Vi bor dels i vores helårs fritidshus på Læsø, hvor kattene udover at være en integreret del af familien  også har eget katteværelse med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 

Vi har også lejlighed i København Ø, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Hanne

Hvad koster en killing og hvad følger med...

En killing til kæl koster 8.000 kr. Den neutraliseres (for købers regning til en fordelagtig pris - 900 kr. for en han og 1.100 kr. for en hunkilling), inden den flytter hjemmefra.
Killingerne er klar til at flytte hjemmefra, når de er 16 uger. De er da sundhedstjekket, chippet (inkl. indberetning til Det Danske Katteregister) og færdigvaccineret (8-12-16 uger).

Jeg fortæller gerne om min erfaring med at lade killingerne være 16 uger, før de flytter hjemmefra. 
De får tæppe med, som dufter af “hjem”, legetøj og madpakke. 
Killingerne er socialiseret til andre katte, hunde, børn og voksne, og almindelig husstøj.

Foder og trivsel

Killingerne har været vant til at være ude i stor kattegård, og jeg ser gerne, at killingen kan komme ud i det nye hjem - enten på altan, i kattegård eller i kattesikret have. Killingerne sælges ikke til friløb.

Katten er et rovdyr, så her fodres kattene med råt fuldfoder lavet i samme fordeling som de små gnavere, der er kattes naturlige føde. Det er 80% muskelkød/fedt, 10% småben/brusk og 10% indmad. Udover det æder de fodermus og optøede daggamle kyllinger. Der er flere producenter af råt fuldfoder til katte, så man behøver ikke fremstille det selv.
 Jeg står selvfølgelig gerne til rådighed med udførlig vejledning; jeg har en stor viden på området og har råfodret siden 2012.

Jeg vil som uddannet Felis Danica opdrætter naturligvis altid være behjælpelig og vejledende i spørgsmål, der vedrører en CatsbyLove kats sundhed - herunder råfodring.

Det med småt...

Der fremsendes reservationskontrakt.
Reservationsgebyr er på kr. 3.000 kr., som overføres til konto i Danske Bank (kontonummer eller mobilpay - oplyses ved reservation).
Når beløbet er overført, er killingen reserveret.
Ved købers eventuelle fortrydelse tilbagebetales reservationsgebyret ikke. Hvis killingen ikke kan leveres, betales gebyret naturligvis tilbage.
Det resterende beløb + neutralisering (han ca. 900 kr., hun ca. 1.100 kr) betales, når killingen overdrages.

Kontrakten (almindelig standard) på killingen underskrives af køber og sælger ved overdragelsen.

Med venlig hilsen
Hanne Andersson
Reg. katteri Catsbylove

Der kan sendes billeder og videos af killingen løbende, så du/I kan følge med i kuldets udvikling.
Du/I er selvfølgelig også velkommen til at besøge din killing efter nærmere aftale