Hunkatte vi har sagt farvel til

Catsbylove Bora Bora (Stella)

Stella fødte den 10. april 2023 syv velproportionerede og store killinger. Der kom 1 blå hun og 1 sort hun ud af det. Begge er reserveret af en registreret opdrætter. Derudover er der 5 hanner, 2 sorte og 3 blå.

Sidste gang Stella fødte, var der 5 velproportionerede killinger, alle med en god vægt - 2 sorte hanner, 2 blå hanner og 1 blå creme hun. Stella klarede fødslen så godt, det var en hurtig og let fødsel, killingerne blev født på 1 time og 45 minutter.

Desværre mistede jeg i 2024 Catdeluxe's Bora Bora, også kaldet Stella. 

Jeg er stadig så ulykkelig over at ha’ mistet Stella. Den 12. februar var hun til tandrensning og HD røntgen. Alt var fint. Men da de skal ha’ hende ud af narkosen, får hun hjertestop. De fik genoplivet hende, så hjertet slår igen, men hun kommer ikke til sig selv. Hun bliver indlagt på intensiv på KU Sund i ilttelt og nøje overvåget via monitor. Om morgenen ringer dyrlægen fra KU Sund, og fortæller, at Stella er alvorligt hjerneskadet pga iltmangel. Teorien er, at hun har manglet ilt, derfor er hjertet gået i stå - da hjertet sættes igang igen, er hun allerede svært hjerneskadet. Jeg kører til KU Sund og siger farvel til hende. Putter næsen i hendes pels og siger til hende, at jeg elsker hende og hvor dejlig en kat, hun var. Den 13. februar - på min fødselsdag bliver min elskede Stella aflivet Sorgen og savnet sidder i mig.