Mine hunkatte

Goldenbear's Divia Das

Goldenbear's Divia Das er født den 15. marts 2019.
Divia kom til katteriet, da hun var halvandet år. Hun var oprindeligt købt af katteri Wiki's, men da Winnie lukkede sit katteri, var jeg så heldig, at jeg fik Divia. 

Divia er en smuk, lys brite med store runde, orange øjne; hun er snakkende og spinder højt, når man kæler hende. Hos Winnie fik hun et kuld killinger, sit andet kuld hos mig 23. marts 2021 og sit tredje kuld den 27. april 2022. Hun er nu drægtig med Rangi, en stor lilla bamse.
Jeg forventer det bliver Divias sidste kuld, inden hun bliver neutraliseret, og kan flytte hjemmefra, gerne sammen med en af sine killinger.

Catsbylove Lilac Rosa

Catsbylove Lilac Rosa efter Wikis Ida og Chalinas Ike er født d. 29. april 2020.
Rosa er en stor kat og hun har det dejligste temperament. Selv om hun snart er fire år, er hun stadig meget legesyg og drillende. Hun elsker at kæle og spinder højt, bare man kigger på hende. 

CatsbyLove Lilac Rosa fået sit 3. certifikat og er nu Champion. Hun fik flotte beskrivelser med stor ros til øjenfacon og farve, chrispy pels og muskeltonus. Hun blev scannet HCM fri  i januar og fik hd fri attest i februar. Hun har fået hormonchippen ud, så nu venter vi på at brunsten kommer tilbage. Så skal hun også parres med Rangi. Der kan komme lilla killinger. Jeg håber, der i et af kuldene efter Rangi er en lilla pige, der har udstillingspotentiale.

Catsbylove Tortie Mona

CatsbyLove's Tortie Mona (blåcreme) er efter Goldenbear's Divia Das og CH Maximus von Blauen Prinz, og hun er født den 27. april 2022.

Mona er en meget smuk lys blåcreme kat med store, orange øjne.

Catsbylove Tortie Gina

CatsbyLove's Tortie Gina er efter Catdeluxe's Bora Bora, i daglig tale kaldet Stella, og CH Maximus von Blauen Prinz.
Hun er født den 8. august 2022.

Gina er en stor kat med god fordeling af det creme og et super temperament.

Hun har flere gange været med på udstilling med mit barnebarn Ella på 9 år, Sammen har de blandt andet vundet Junior Handling.

På udstillingsfronten har CatsbyLove's Tortie Gina fået sit første certifikat.