Nyt fra katteriet

I det følgende prøver jeg at holde besøgende opdateret på nyheder mm fra mit lille katteri.

Du er også velkommen til at følge mig på Facebook...

 

Find CatsbyLove på Facebook

Divia har været til parring hos Wikis, hun er parret med Rangi Cat's Avenue - en skøn bamset lilla import. Der kan komme blå og lilla killinger. Fødslen forventes omkring 17. april. Jeg forventer det bliver Divias sidste kuld, inden hun bliver neutraliseret, og kan flytte hjemmefra, gerne sammen med en af sine killinger.

 

Jeg er stadig så ulykkelig over at ha’ mistet Stella. Den 12. februar var hun til tandrensning og HD røntgen. Alt var fint. Men da de skal ha’ hende ud af narkosen, får hun hjertestop. De fik genoplivet hende, så hjertet slår igen, men hun kommer ikke til sig selv. Hun bliver indlagt på intensiv på KU Sund i ilttelt og nøje overvåget via monitor. Om morgenen ringer dyrlægen fra KU Sund, og fortæller, at Stella er alvorligt hjerneskadet pga iltmangel. Teorien er, at hun har manglet ilt, derfor er hjertet gået i stå - da hjertet sættes igang igen, er hun allerede svært hjerneskadet. Jeg kører til KU Sund og siger farvel til hende. Putter næsen i hendes pels og siger til hende, at jeg elsker hende og hvor dejlig en kat, hun var. Den 13. februar - på min fødselsdag bliver min elskede Stella aflivet Sorgen og savnet sidder i mig.

 

På udstillingsfronten har CatsbyLove's Tortie Gina fået sit første certifikat og hun får forhåbentlig de to næste på Racekattens udstilling den 20. og 21. april i Knabstruphallen i Mørkøv - kom gerne og kig; der er mange smukke katte.

 

CatsbyLove Lilac Rosa fået sit 3. certifikat og er nu Champion. Hun fik flotte beskrivelser med stor ros til øjenfacon og farve, chrispy pels og muskeltonus. Hun blev scannet HCM fri  i januar og fik hd fri attest i februar. Hun har fået hormonchippen ud, så nu venter vi på at brunsten kommer tilbage. Så skal hun også parres med Rangi. Der kan komme lilla killinger. Jeg håber, der i et af kuldene efter Rangi er en lilla pige, der har udstillingspotentiale.

 

Jeg prioriterer, at der er enten kat i hjemmet i forvejen eller, at man får 2 kuldsøskende. Derfor er der altid 1000kr i rabat på killling nr 2 og efterfølgende killinger fra mit katteri. 

 

Vil du venteliste til en killing eller 2 , så skriv en mail på 

dkcatsbylove@gmail.com eller sms til 21284246

- skriv lidt om dine ønsker, og hvad du kan tilbyde en kat. 

Hvis du på et senere tidspunkt ikke længere ønsker at stå på ventelisten, vil jeg være taknemmelig for at få besked. SMS er fint. 

 

De bedste hilsner 

 

Hanne 

Catsbylove