Om CatsbyLove

Jeg opdrætter British Shorthair under stamnavnet DK CatsbyLove.
Opdræt har altid interesseret mig, og jeg har tidligere opdrættet heste og racehøns. Mit katteri er dyrlægegodkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17, og mit katteri er seneste godkendt i Racekatten april 2924.

Jeg har et godt netværk af andre seriøse katteopdrættere, som jeg sparrer med. 

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, får HD-røntgen og er DNA-testet for PKD. Jeg forventer det samme af de hankatte, jeg bruger til mine hunkatte. 

Mine hunkatte er mine kæledyr, og killingerne socialiseres til at blive det samme. 

I katteriet er der for tiden fire fertile hunkatte; Goldenbear's Divia Das, CatsbyLove's Lilac Rosa, Catsbylove Tortie Mona og Catsbylove Tortie Gina. 

Vi bor dels i vores helårs fritidshus på Læsø, hvor kattene udover at være en integreret del af familien  også har eget katteværelse med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 

Vi har også lejlighed i København Ø, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Kærlig hilsen Hanne

Uddannet opdrætter

Jeg vil som uddannet Felis Danica opdrætter naturligvis altid være behjælpelig og vejledende i spørgsmål, der vedrører en CatsbyLove kats sundhed - herunder råfodring.

Læs mere om opdrætter-uddannelsen

Ved kontakt...

Da jeg er hørehandicappet, hører jeg ikke så godt i telefon, men er dog stadig nem at komme i kontakt med - enten via SMS (21 28 42 46), på Messenger via Facebook eller via mail.