Når du handler British Shorthair med mig...

Ida er en skøn British Shorthair med flot eksteriør og et dejligt roligt temperament

British Shorthair - flotte og søde

Når man får lov til at købe en killing fra Katteri DK Catsbylove, så får man en killing, der er efter 2 rigtig gode racetypiske avlsgodkendte British Shorthair forældre. Jeg har kun fertile hunner i mit katteri og køber mig derfor til parringer. På den måde kan jeg udvælge den helt rette han til hunkatten.
Sundhed og temperament er selvfølgelig i top. Begge forældredyr er HCM scannet årligt på KU Sund.
Killinger sælges med Felis Danica stamtavle,
 et gratis medlemskab af Racekatten, og et udstillingsgebyr, pr. stamtavle til killingekøberne, så man kan blive medlem af den hyggeligste klub og prøve en udstilling, og 1/2 års gratis medlemskab af British Shorthair specialklub og 1/2 års Agria Altid syge- og livsforsikring, som - kontraktligt - skal videreføres af ny ejer, ihvertfald til killingen er 2,4 år.
Ønskes en killing til avl, stilles særlige krav til kommende ejer: Man skal, hvis ikke man allerede er opdrætter, ønske at blive opdrætter under FIFe med stamnavn og opdrætteruddannelse.

Købes killingen til kæl, sælges den neutraliseret (for købers regning til en fordelagtig pris - 800 for en han og 1100 for en hunkilling), inden den flytter hjemmefra.
Killingerne er klar til at flytte hjemmefra, når de er 14 uger. De er da sundhedstjekket, chippet, færdigvaccineret, og har fået ormekure.
De får tæppe med, som dufter af “hjem”, legetøj og madpakke. 
Killingerne er socialiseret til andre katte, hunde, børn og voksne, og almindelig husstøj.
Killingerne har været vant til at være ude i stor kattegård, og jeg ser gerne, at killingen kan komme ud i det nye hjem - enten i kattegård eller frit, hvis det er i kattevenlige omgivelser (ikke op ad trafikeret vej).

Katten er et rovdyr, så her fodres kattene med råt kød, småben, indmad og optøede daggamle kyllinger. Ønsker man at fortsætte med at fodre med råt, så står jeg selvfølgelig gerne til rådighed med vejledning. Ønsker man at killingen tilvænnes dåsemad og tørkost, så gør jeg gerne det også.

Jeg vil som uddannet Felis Danica opdrætter naturligvis altid være behjælpelig og vejledende i spørgsmål, der vedrører en CatsbyLove kats sundhed - herunder råfodring.

En killing til kæl koster 7.000 kr. + neutralisering.
Typisk koster en avlskat det dobbelte af en kælekat.
Det glæder os meget, når 2 killinger kommer afsted sammen, da de har stor fornøjelse af hinanden. Derfor giver vi 1000 kr. i rabat på nr. 2 killing. Denne rabat gives på alle efterfølgende killinger - købt hos Catsbylove. Vi ser jo tit, at 1 kat bliver til flere.

Der fremsendes reservationskontrakt.
Reservationsgebyr er på kr. 2.500 kr., som overføres til konto i Danske Bank (kontonummer eller mobilpay - oplyses ved reservation).
Når beløbet er overført, er killingen reserveret.
Ved købers eventuelle fortrydelse tilbagebetales reservationsgebyret ikke. Hvis killingen dør eller må aflives, betales gebyret naturligvis tilbage.
Det resterende beløb + neutralisering (han ca. 800 kr., hun ca. 1.000 kr) betales, når killingen overdrages.

Kontrakten (almindelig standard) på killingen underskrives af køber og sælger ved overdragelsen.

Med venlig hilsen
Hanne Andersson
Reg. katteri Catsbylove

Der kan sendes billeder og videos af killingen løbende, så du/I kan følge med i kuldets udvikling.
Du/I er selvfølgelig også velkomen til at besøge din killing efter nærmere aftale