Læs mere om, hvad logoerne betyder

Nyt fra katteriet

8. august fødte Stella (DK Catsdeluxe Bora Bora) 5 velskabte killinger, alle med fin vægt - 2 sorte hanner, 2 blå hanner og 1 blå/creme hun.
Fødslen klarede Stella så flot, det var en hurtig og nem fødsel, killingerne var født på 1 time og 45 minutter.
Ved interesse for killinger bedes man sende en besked på 21 28 42 46.

Planen for resten af 2022 er, at CatsbyLove's Rosa skal parres i løbet af efteråret. 

 

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 3 fertile hunkatte; Goldenbear's Divia Das, CatsbyLove's Lilac Rosa og CatdeLuxe BoraBora (Stella)...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelse med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i København Ø, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.