CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte.

CatsbyLove avler british shorthair i forskellige farver - alle med fint eksteriør og god stamtavler

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve (af hensyn til udvikling af resistens). De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og testet for FIV/FeLV inden parring. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der 3 fertile hunkatte Wikis Ida (blå bærer lilla), Apiatifs tortie Elva (blå, blåcreme og creme), og Apiatifs Blue Liva...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelset med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.