Læs mere om, hvad logoerne betyder

Nyt fra katteriet

Den 9. december flyttede Catdeluxe Bora Bora - i daglig tale kaldet Stella -  ind i katteriet.

Hun er født d. 26. august '20, hun er sort, bærer Cinnamon.
Jeg glæder mig meget til at se, hvad Stella udvikler sig til. Hun er købt til avl og show. 

Apiatif's Blue Liva har været til parring hos Maximus Von Blau Prinz (BSH e 17-08-2016), så nu venter vi spændt, om der er killinger på vej. Fødsel omkring 11.februar.
Jeg håber, der kommer en blåcreme til mig... 

Jeg forventer, at Goldenbears Divia Das skal parres til foråret. Hun har et godt øje til IC Amor Fabiansky *PL. 

 
 
    Ønsker du at komme på ventelisten, så brug talonen eller skriv en besked og fortæl lidt om hvilket hjem, du kan tilbyde en killing ... 

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

CatsbyLove avler british shorthair i forskellige farver - med racetypisk eksteriør, af sunde linjer med sind i top

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 2 fertile hunkatte Apiatifs Blue Liva og Goldenbear's Divia Das ...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelset med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.