Læs mere om, hvad logoerne betyder

Nyt fra katteriet

Det går ikke altid, som man håber...
Det er med sorg, at jeg er kommet til den erkendelse, at jeg må omplacere Wikis Ida. Men hun trives ikke med andre katte, og det er blevet mere og mere tydeligt gennem årene. Ida er en stor blå kat. Hun er meget nem i omgang - børste tænder, klippe negle, og børste mm. 

Hun er reserveret overfor fremmede, og hun bryder sig ikke om mænd. 
Hun er sund og rask - selvfølgelig passet med vaccinationer, årlig sundhedsundersøgelse, årlig HCM scanning, og årligt tandtjek. 
Hun æder helst råt (lyserød MUSH), men også godt vådfoder (Ziwipeak). 
Ida har aldrig fejlet noget, hun har fået 3 kuld skønne killinger. Jeg vil gerne ha’ et sidste kuld på hende med mulighed for beholde en blå pige med linjer efter hende. 
Ønskehjemmet er: en enlig dame med masser af tid, med katteerfaring og tålmodighed til at forstå, at Ida har brug for god tid til at falde til ro som enekat. 
Hun elsker at kæle, men pt er hun meget påvirket af, at der ikke er harmoni i flokken.
Hun skal kunne komme ud i lukket kattegård eller absolut kattesikret have. 
Der vil være tale om, at hun i første omgang kommer i pleje, hvor jeg afholder alle driftudgifter - så vi ser, hvordan det går med hende.  
Skriv en pb ved interesse 

Jeg venter stadig på, at Apiatif's Blue Liva kommer i løb.
Jeg skriver her, når der er konstateret drægtighed.

Brug gerne talonen til venteliste...

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

CatsbyLove avler british shorthair i forskellige farver - med racetypisk eksteriør, af sunde linjer med sind i top

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 2 fertile hunkatte Wikis Ida (blå, men bærer lilla) og Apiatifs Blue Liva...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelset med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.