Læs mere om, hvad logoerne betyder

Ida har fået killinger

Ida fødte den 29. april 2020. Tre killinger; to blå, en han og en hun, og en lilla hun. Far er  Chalinas Ike the Lilac, som Ida har fået skønne killinger med tidligere.  
Desværre klarede en lille han ikke livet, han blev kun 8 dage. Han tog - på trods af at Ida havde masser af mælk og støttefodring - ikke på. Jeg kæmpede for det bette liv, og det er altid en sorg at miste - også for den familie, der havde reserveret ham, og glædet sig til at følge ham. Familien har nu reserveret en killing i næste kuld. Det bliver Apiatifs Blue Liva, der parres med Chalinas Ike. Jeg er så begejstret for Ike, han giver så meget godt videre...
Den blå pige i kuldet er reserveret, den lilla pige bliver her. 
 

Brug gerne talonen til venteliste...

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

CatsbyLove avler british shorthair i forskellige farver - med racetypisk eksteriør, af sunde linjer med sind i top

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 2 fertile hunkatte Wikis Ida (blå, men bærer lilla) og Apiatifs Blue Liva...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelset med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.