Læs mere om, hvad logoerne betyder

Nyt fra katteriet

Desværre gik Livas fødsel ikke som forventet. Hun havde en hård fødsel, og desværre døde 2 af 3 killinger under fødslen, selvom jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for dem. Den 3. killing - en dejlig blå dreng - blev forløst ved kejsersnit -  Liva og killingen har det godt. Han dier og tar på, som han skal. Han er reserveret. 

Jeg opdaterer ventelisten nu, og ønsker du fortsat at stå på den, så besvar venligst den mail, jeg har sendt, med et “ja tak”, så sætter jeg dig på den opdaterede liste. 

Skønne blå Goldenbears Divia Das er parret med blå Amor Fabijansky, og fødsel forventes i uge 12.

Planen for resten af 2021 er, at Liva parres med Maximus Von Blau Prinz ca om 1/2 år (efter råd fra dyrlægen). 

Catsbylove Lilac Rosa og Catdeluxe Bora Bora parres i løbet af efteråret, når de 1,5 år - HCM scannet, HD testet og dna testet.

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 2 fertile hunkatte Apiatifs Blue Liva og Goldenbear's Divia Das ...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelset med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.