Læs mere om, hvad logoerne betyder

Nyt fra katteriet

Planen for resten af 2021 er, at Liva parres med Maximus, så snart hun er i løb.
Der kan komme blå og creme og blå tortie.
Ligeledes skal Divia parres med Maximus i løbet af efteråret, der kan også kommer blå, creme og blå tortie.
Catsbylove Lilac Rosa og Catdeluxe Bora Bora parres i løbet af efteråret, når de er DNA-testet, HCM-scannet og røntgenfotograferet fri for HD.

CatsbyLove

- godkendt katteri med British Shorthair

CatsbyLove er et lille og kærligt stueopdræt af fuldfarvede, racetypiske stambogsførte (FIFe) British Shorthair katte af sunde linjer med godt temperament.

British Shorthair var et indlysende valg...

Jeg er forholdsvis ny opdrætter under mit stamnavn CatsbyLove. Men ikke ny i avl som sådan. Jeg har opdrættet heste og racehøns i mange år. Mit katteri er godkendt, og jeg tog opdrætteruddannelsen i ‘17.

Jeg deltager i mentorordningen, hvor man altid har 2 meget erfarne katteopdrættere, man kan spørge om småt og stort. Derudover har jeg et netværk af andre seriøse katteopdrættere.

Kattene er naturligvis årligt vaccineret, får årligt sundhedstjek, får ormekur om nødvendigt efter afføringsprøve. De bliver scannet årligt for HCM på KUSund, og er testet for PKD. Jeg forventer det samme af hankatten.

I katteriet er der for tiden 4 fertile hunkatte; Apiatifs Blue Liva, Goldenbear's Divia Das, CatsbyLove's Lilac Rosa og CatdeLuxe BoraBora (Stella)...

Jeg bor på Læsø i vores helårs fritidshus i en skov, og kattene er selvfølgelig i huset som en naturlig del af familien, og så har de deres eget katteværelse med udgang til aflukket kattegård på 500 m2 . Vi har også base i Køge, så her kan reserverede killinger besøges efter aftale.

Venteliste

Tilmeld dig her, hvis du er interesseret i en British Shorthair killing fra CatsbyLove. Så kontakter jeg dig, når der er et nyt kuld på vej.